Soslevego.hu - UniWeb
angol zászló General Presentation
 
 KERESÉS
 

ÁLTALÁNOS HIGIÉNIAI HATÁSOK

A SALIN készülék használata során egy sor jótékony, a levegő minőségét javító hatást fedeztek fel. Egyrészt  semlegesíti a cigarettafüstöt és a kellemetlen szagokat (izzadság, penész, régi könyvek szaga), másrészt leköti a levegőből a port, így frissítve és légzés szempontjából kellemesé téve a levegőt.

 

ÁLTALÁNOS ORVOSI HATÁSOK

A SALIN általános használata során egészséges, illetve különböző légúti fertőzésben szenvedők esetében nyilvánvalóvá válnak a következő tények:

  • növeli a megfázásokkal szembeni immunitást,
  • jó közérzetet és nyugodt alvást biztosít,
  • csökkenti a horkolásos problémákat.


TERAPEUTIKUS HATÁSOK

Rendszeres használattal  a készülék sokféle diagnosztizált betegségben érvényesíti hatását, többek között az alsó és a felső légúti betegségek esetében.

A  SALIN a következő betegségekre hat jótékonyan: asztma, hörghurut, gégegyulladás, légcsőgyulladás, heveny-, és idült hörghurut, TBC-s felépülésekben, és általánosan csökkenti az allergiás érzékenységet. Kedvező hatásokat jegyeztek fel a különböző  szív,  illetve pajzsmirigy eredetű légúti elégtelenségben szenvedőknél is.


ORVOSI HATÁSOK - SPECIÁLIS JAVASLATOK

Azok a személyek, akik légúti problémával küzdenek, nagyon gyorsan érezni fogják a levegő minőségének lényeges javulását, amely könnyen lélegezhetővé és frissé fog válni.
Mindemellett, másfajta jótékony hatás is  megmutatkozik. Például az asztmás betegeknek ritkábban kell használni az asztma elleni sprayt. Mindazonáltal felhívjuk a betegek figyelmét, ne mulasszák el a problémájuk orvosi kivizsgáltatását, krónikus betegek esetén a folyamatos ellenőrzést.
 
Minden jótékony hatása mellett a Salin megelőző célt szolgál, főként azoknak, akik gyakran küzdenek légúti betegségekkel, de az egészséges emberek számára is, mivel használata általánosan növeli a légzőrendszer ellenállóképességét. A légutak váladékának ürülését elősegítve, a hörgőhám csillóinak hullámszerű mozgását segítve, könnyebbé teszi a légutak szabad légcseréjét, ezzel biztosítva a "kényelmes" légzést.

Sokszor hozzásegít az orrüregek tisztulásához, sőt a horkolást is csökkenti.
 

SPECIÁLIS  ORVOSI FIGYELMEZTETÉSEK

Ritkán az első alkalmazás esetén erőteljes köhögés léphet fel, melyet a légúti váladék intenzív elfolyósodása és intenzív felszaporodása válthat ki. A köhögés egyenes következménye ennek a folyamatnak.
Amennyiben ez a köhögés túl zavaróvá válna, akkor a gép feszültségét csökkenteni kell 6V-ra, esetleg le kell csökkenteni a készülék alkalmazási idejét. Ki kell emelnünk viszont, hogy a köhögés önmagában nem egy aggasztó tényező, csak akkor, ha nagyon intenzívvé válik. Ilyen helyzetekben fokozatosan növeljük a használati időt 1-2 óráról egészen 6-8 óráig és 2-3 héten belül a fenti zavaró jelenség megszűnik.
Ugyanezt a módszert javasoljuk minden esetben, amikor az Ön szervezete olyan mértékű tüneteket produkál a készülék alkalmazásának hatására, amelyek már nyugtalanítóak.
A Salin készülék használatának első napjaiban nagyobb sómennyiség jut ki a levegőbe, és ezáltal lehetséges, hogy a megszokottnál intenzívebb hatást fog elérni a szervezetre.

****Speciális megjegyzés azok számára, akiknek  a napi sóbevitel szigorúan megszabott.
A  Salin készülék által a levegőbe juttatott só mennyisége nagyon kicsi - 0,2g/nap az első 10 napon és 0,1g/nap az első hónapban. Ez a kis mennyiségű só  bejut a légutak hámszöveteire és a váladékkal együtt ki is ürül. Ebből kifolyólag még azoknak sem okoz problémát, akiknek sófogyasztásukra szigorúan kell ügyelniük. E betegeknek kiegészítő biztonsági intézkedésként azt ajánljuk, hogy a folyamatos használat előtt 1-2 óráig 12V-on olyan helységben működtessék a gépet, ahová ritkán mennek be, illetve másik megoldásként a csomagolásból kiemelve a készülék belsejéből nagy erővel fújjuk ki a szállítás közben lepergett, lerázódott apró sóport. Lehetőség szerint a beteg ne tartózkodjon a sóporos levegő közelében. Ezután fokozatosan el lehet kezdeni a készülék használatát. A készülék feszültségének csökkentése befolyásolja a kifújt levegőmennyiség csökkenését és a készülék alapzajának mérséklésését. Kivéve a fenti kiemelt eseteket, nem ajánljuk a feszültség csökkentését, mert így jóval kevesebb lesz a tisztított levegő mennyisége.

 
UniWeb Design