Soslevego.hu - UniWeb
angol zŠszlů General Presentation
 
 KERES…S
 

Salin k√©sz√ľl√©k hat√°smehanizmusa

√Āltal√°nos szempontok:

A n√°triumionr√≥l (konyhas√≥) a szakirodalomban √©s a legt√∂bb p√°ciens √°ltal ismert, hogy a l√©g√ļti h√°mt√≠pusok sejth√°rty√°inak f√Ķ stabiliz√°tora.

A n√°triumion jelenl√©t√©ben  a fels√Ķ l√©gutak v√°lad√©ka elcseppfoly√≥sodik, meggyors√≠tva ez√°ltal a l√©gutakban t√∂rt√©n√Ķ ki√ľr√ľl√©s folyamat√°t.

A csill√≥mozg√°s akt√≠vabb√° v√°lik (m√©g a kr√≥nikus doh√°nyosok eset√©ben is, ahol k√∂ztudott, hogy ez k√°rosodott), seg√≠tve a l√©gutak v√°lad√©k√°nak ki√ľr√ľl√©s√©t.

A n√°triumion j√≥t√©konyan hat a fels√Ķl√©g√ļt  √©s a t√°pcsatorna kezdeti szakasza ny√°lkah√°rty√°j√°nak duzzanat√°ra (sz√°jpad, nyelvgy√∂k, mandul√°k), mely oly gyakran kimutathat√≥ a kr√≥nikus horkol√°s est√©n is. A csontos √ľregekben l√©trej√∂tt gyullad√°sos √∂d√©m√°t szint√©n cs√∂kkenti,  √≠gy ism√©t √°tj√°rhat√≥v√° t√©ve az arc-, homlok-, orr√ľregeket, megk√∂nny√≠ti a  v√°lad√©k elvezet√©s√©t.

Ezek az egy√©rtelm√Ľ, felismert meg√°llap√≠t√°sok k√©pezik a Parajd, Tg.Ocna, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Ocnele Mari (Rom√°nia) helys√©gekben m√Ľk√∂d√Ķ aerosoloter√°pi√°k √©s f√ľrd√Ķter√°pi√°k klinikai alapjait, melyekkel a legk√ľl√∂nf√©l√©bb kr√≥nikus l√©g√ļti betegs√©geket kezelik.

A Salin haszn√°lat√°val tart√≥san cs√∂kkenteni lehet a fels√Ķl√©g√ļti szervek ny√°lkah√°rty√°j√°nak gyullad√°sos duzzanat√°t, amely a specifikus gy√≥gyszerek fokozatos elhagy√°s√°hoz vezethet gyorsabban, hat√©konyabban, √≠gy biztos√≠tva az alapkezel√©sek sor√°n el√©rt eredm√©nyt.

A l√©gz√Ķrendszer jobb m√Ľk√∂d√©se, mely a j√≥ √°ltal√°nos eg√©szs√©gi √°llapot r√©sze, javul√≥ k√∂z√©rzetet biztos√≠t a felhaszn√°l√≥knak.

 

 

 
UniWeb Design