Soslevego.hu - UniWeb
angol zászló General Presentation
 
 KERESÉS
 

Salin készülék hatásmehanizmusa

Általános szempontok:

A nátriumionról (konyhasó) a szakirodalomban és a legtöbb páciens által ismert, hogy a légúti hámtípusok sejthártyáinak fő stabilizátora.

A nátriumion jelenlétében  a felső légutak váladéka elcseppfolyósodik, meggyorsítva ezáltal a légutakban történő kiürülés folyamatát.

A csillómozgás aktívabbá válik (még a krónikus dohányosok esetében is, ahol köztudott, hogy ez károsodott), segítve a légutak váladékának kiürülését.

A nátriumion jótékonyan hat a felsőlégút  és a tápcsatorna kezdeti szakasza nyálkahártyájának duzzanatára (szájpad, nyelvgyök, mandulák), mely oly gyakran kimutatható a krónikus horkolás estén is. A csontos üregekben létrejött gyulladásos ödémát szintén csökkenti,  így ismét átjárhatóvá téve az arc-, homlok-, orrüregeket, megkönnyíti a  váladék elvezetését.

Ezek az egyértelmű, felismert megállapítások képezik a Parajd, Tg.Ocna, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Ocnele Mari (Románia) helységekben működő aerosoloterápiák és fürdőterápiák klinikai alapjait, melyekkel a legkülönfélébb krónikus légúti betegségeket kezelik.

A Salin használatával tartósan csökkenteni lehet a felsőlégúti szervek nyálkahártyájának gyulladásos duzzanatát, amely a specifikus gyógyszerek fokozatos elhagyásához vezethet gyorsabban, hatékonyabban, így biztosítva az alapkezelések során elért eredményt.

A légzőrendszer jobb működése, mely a jó általános egészségi állapot része, javuló közérzetet biztosít a felhasználóknak.

 

 

 
UniWeb Design